Vi skapar vackra, tidlösa och funktionella möbler

Vi är ett familjeföretag som kombinerar nytänkande med en stark svensk möbeltradition. Tillsammans med våra formgivare tillverkar och säljer vi möbler till kunder inom främst offentlig miljö. Våra möbler ska vara lätta att trivas länge med.

Joiner

Kvalitet och känsla att leva länge med

Ekdahls står för modern design, grundad i gedigen svensk möbeltradition. Vackra tidlösa möbler, alltid med genomtänkt funktion. Möbler för generationer, tillverkade i vår egen fabrik i Småland. Designade möbler tillverkade i nära samarbete med våra formgivare för att säkerställa såväl långsiktighet som tillgänglighet. Möbler för livet, att användas och att avnjutas.

Möbler för generationer, tillverkade i vår egen fabrik i Småland.

Ekdahls Möbler
Musikmöbel från 70-talets sortiment

Stor tradition i modern design

Ekdahls möbler ligger i Skillingaryd, där företaget grundades 1945 av vår farfar Torsten. Som tredje generationens möbeltillverkare sätter vi stort värde i den svenska möbeltraditionen, tillsammans med modern och nytänkande design. Vi jobbar med skickliga formgivare och strävar alltid efter nya, smarta mervärden i våra möbler – för att ge dem en personlighet, värdefull funktion och ett långt liv i både svenska hem och offentliga miljöer.

Ekdahls Möbler

Egen produktion

Vi tillverkar våra möbler i vår egen fabrik i Skillingaryd. Från träråvara till färdig möbel gör vi nästan all träbearbetning och ytbehandling själva. Ibland lämnar vi mindre detaljer till lokala experter, när vi vet att de löser det ännu bättre än vi. Det gör att vi har tydlig kontroll på hela tillverkningen och kan göra justeringar och specialanpassningar när det behövs.